Πρωτοποριακό σαμπουάν Vivèse Senso Duo:  κέρδισε πυκνά, δυνατά μαλλιά σε 3 μήνες!

Πρωτοποριακό σαμπουάν Vivèse Senso Duo: κέρδισε πυκνά, δυνατά μαλλιά σε 3 μήνες!

Το πρόβλημα των αδύναμων, κατεστραμμένων και της απώλειας των μαλλιών αγγίζει τους περισσότερους από εμάς. Πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε; Δοκίμασε το 100% φυσικό σαμπουάν που αναζωογονεί και δυναμώνει τα μαλλιά χάρη στην εξαιρετική επιλογή δραστήριων συστατικών.

Αιτίες της απώλειας των μαλλιών

Η αδυναμία των μαλλιών είναι αποτέλεσμα κυρίως της έλλειψης βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, που προωθούμε στον οργανισμό μας. Εκτός της κακιάς διατροφής μπορεί να οφείλεται επίσης και στο πολύ άγχος, στις λίγες ώρες ύπνου, όπως και των αρνητικών εξωτερικών παραγόντων (ακτινοβολία UV, κρύο, χημικά). Για να αποκτήσεις δυνατά υγιή μαλλιά χρειάζεται πρώτα από όλα να δυναμώσεις την δομή τους και την φυσική τους προστασία.

 

Vivèse Senso Duo: αναζωογόνηση από μέσα

Ο συνδυασμός των συστατικών του σαμπουάν Vivèse Senso Duo βασίζεται σε εξαιρετικές αναζωογονητικές ουσίες από φυτικά βότανα, που εισχωρούν στα κύτταρα της τριχών, εμπλουτίζοντας τα με την απαραίτητη ποσότητα σε μεταλλικά στοιχεία. Χάρη σε αυτό τα μαλλιά είναι δυνατότερα, σταματάει η τριχόπτωση, κερδίζουν την φωτεινότητα και την ζωντάνια τους.

Ο περίπλοκος συνδυασμός βιταμινών απορροφάται από το δέρμα της κεφαλής, αναζωογονώντας και διακόπτοντας την πτώση των τριχών όπως και ξεκινά την διαδικασία της ανάπτυξης των μαλλιών.

Το λάδι από τους σπόρους του τριαντάφυλλου επιδρά στην παραγωγή παραπάνω κολλαγόνου στην επιδερμίδα, αναζωογονεί τις ρίζες των τριχών, προστατεύει και από τις ελεύθερες ρίζες.

Η καφεΐνη ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών, όπως και σταματά την ανάπτυξη της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την αλωπεκία. .

Το εκχύλισμα από τα φύτρα του σιταριού αυξάνει την απορρόφηση της πρωτεΐνης, δυναμώνει την δομή των τριχών και βελτιώνει την ανάπτυξή τους.

Το λάδι καρύδας, ενυδατώνει τα μαλλιά, ρυθμίζει την ανάπτυξή τους, σταματά την διαδικασία απώλειας των τριχών.

Η αργινίνη δρα αναζωογονητικά, βελτιώνοντας την απορρόφηση των πολύτιμων δραστήριων συστατικών, δυναμώνει την φυσική προστασία των μαλλιών.

Η μπαϊκαλεΐνη ενεργοποιεί τα κύτταρα των τριχών βελτιώνει την διαδικασία ανοικοδόμησης,

Η αρνίκη η ορεινή, βελτιώνει την απορρόφηση των ενεργών συστατικών στην κεφαλή επιδρώντας στην ανάπτυξη πυκνών μαλλιών.

Το εκχύλισμα καμέλιας, προστατεύει τα μαλλιά από τους εξωτερικούς επιβλαβής παράγοντες, ενισχύει την ενυδάτωση τους και καθυστερεί την διαδικασία ασθένησής τους.

Το εκχύλισμα από ρίζες τζίντζερ, δρα αποτελεσματικά στο κυκλοφορικό της κεφαλής, αναζωογονεί τις ρίζες των μαλλιών, δρα αντιοξειδωτικά.

 

 

Η δράση των παραπάνω συστατικών αποδείχθηκε ύστερα από κλινικές εξετάσεις. Όπως αποδείχθηκε κατά τις εξετάσεις αυτές, η καθημερινή χρήση του σαμπουάν Vivèse Senso Duo βοηθά αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των μαλλιών τουλάχιστον κατά 20% κατά την διάρκεια 3 μηνών. Προσπάθησε και Εσύ - σε βεβαιώνουμε ότι θα παρατηρήσεις τις πρώτες θετικές αλλαγές σε μερικές μέρες χρήσεως.