Πες  αντίο στα προβλήματα με τις αρθρώσεις με Flexa  Plus!

Πες αντίο στα προβλήματα με τις αρθρώσεις με Flexa Plus!

Τα προβλήματα και οι ενοχλήσεις στις αρθρώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μακροχρόνιες ασθένειες και παθήσεις, και γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να τις αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Πώς να το κάνουμε;

Υπάρχουν πολλές αιτίες για τον πόνο στις αρθρώσεις, και οφείλονται κατά κύριο λόγο από την ηλικία. Στους ηλικιωμένους είναι μια κοινή αιτία η οστεοαρθρίτιδα, αλλά ο πόνος στις αρθρώσεις που εμφανίζεται σε νεαρά άτομα, εγείρει την υποψία για φλεγμονώδους νόσους. Για να αποτραπεί οποιαδήποτε ασθένεια που σχετίζεται με τις αρθρώσεις , είναι πολύ σημαντικό η κατάλληλη άσκηση, αλλά επίσης και η παροχή στον οργανισμό μας των καταλλήλων συμπληρωμάτων διατροφής..

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τις αρθρώσεις, είναι το Flexa Plus.

Αυτό το προϊόν στην αγορά μας εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα, αλλά έχει ήδη κερδίσει την εύνοια πολλών ανθρώπων που αγωνίζονται για την αντιμετώπιση του πόνου στις αρθρώσεις, καθώς επίσης και των γιατρών και των φαρμακοποιών.

Το Flexa Plus διακρίνεται από υψηλή απόδοση, η οποία αποδίδεται στο συνδυασμό των φυσικών ενεργών συστατικών. Το συμπλήρωμα αποτελείται από εκχύλισμα αλογοουράς, βιόλας της τρίχρωμης , τσουκνίδα, πικραλίδα και μάκα.

Η αλογοουρά είναι μια πλούσια πηγή μεταλλικών στοιχείων. Βελτιώνει την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού και ανακουφίζει από τον πόνο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα.

Είναι αναζωογονητική και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.

Η βιόλα η τρίχρωμη έχει δράση αναλγητική , και αντι ρευματική . Ενισχύει τους χόνδρους και τους προστατεύει από τη φθορά και την εκφύλιση.

Η τσουκνίδα περιέχει το μυρμηκικό οξύ, το οποίο είναι ένα αναντικατάστατο φάρμακο για τους ρευματισμούς. Η τσουκνίδα περιέχει επίσης βόριο και πυρίτιο, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία όλων των μορφών της αρθρίτιδας.

Η μάκα, έχει μια ισχυρή αντιφλεγμονώδη δραστηριότητα , αντισηπτική και αντι-ιική. Καλύπτει τον πόνο στις αρθρώσεις του ισχίου, γόνατος, αγκώνα και της σπονδυλικής στήλης.

Η πικραλίδα, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του χόνδρου. Χάρη στο περιεχόμενο σε χολίνη και ινουλίνη ενισχύει την αντοχή και παρέχει εξαιρετική στήριξη για τις αποδυναμωμένες αρθρώσεις.

 

 

Το συμπλήρωμα Flexa Plus πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, μία κάψουλα πριν από τα γεύματα.

Τα δραστικά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν, ανακουφίζουν από τον πόνο, και με την σταθερή χρήση του προϊόντος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ο πόνος, θα ξεπεραστεί για πάντα.