Perle Bleue: αντιρυτιδική κρέμα με φυσική δράση

Perle Bleue: αντιρυτιδική κρέμα με φυσική δράση

Θέλεις να βελτιώσεις τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος σου, προστατεύοντάς το από την περαιτέρω γήρανση; Ονειρεύεσαι να ξεχάσεις τις ρυτίδες; Δοκίμασε την πρωτοποριακή κρέμα Perle Bleue , με βάση τα φυσικά δραστικά συστατικά.

Η γήρανση των κυττάρων του δέρματος είναι μια φυσική διαδικασία, όπου αρχίζει ήδη να εμφανίζεται γύρω στην ηλικία των είκοσι χρονών. Η φυσική προστασία του δέρματος σταδιακά πέφτει, και το κολλαγόνο - πλέγμα χάνει την ελαστικότητά του, η οποία οδηγεί σε απώλεια της σταθερότητας.

Με το πέρασμα του χρόνου αρχίζουν να εμφανίζονται στο πρόσωπό άσχημες γραμμές, ρυτίδες και δυσχρωμίες.

Πώς να αποτρέψεις αυτές τις διαδικασίες;

Για να σταματήσεις τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου, θα πρέπει να θρέψεις το δέρμα χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα που περιέχουν συστατικά τα οποία αναστέλλουν τη διαδικασία γήρανσης.

Αποτελεσματική βοήθεια στο έργο αυτό θα δώσει η κρέμα Perle Bleue, που βασίζεται σε μια σειρά από συστατικά με αποδεδειγμένη δράση.

Η σύνθεση της κρέμας αναπτύχθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις πιο σημαντικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας. Η Perle Bleue λειτουργεί σε 5 διαφορετικά επίπεδα:

- Συσφίγγει το δέρμα

- Επαναφέρει την ελαστικότητά της

- Μειώνει τις ρυτίδες

- Στοιχίζει το περίγραμμα του προσώπου

- Προστατεύει από την πλαδαρότητα.

 

Η πολυπρόσωπη αποτελεσματικότητα της οφείλεται στην σύνθεση δραστικών ουσιών, που επιλέγονται λόγω της ισχυρής αντι-γηραντικής και αναζωογονητικής δραστηριότητας τους.

Η αποτελεσματικότητά τους επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες κλινικές δοκιμές που διενεργήθηκαν στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Οι ουσίες αυτές αντιμετωπίζουν τις ρυτίδες, τις εξομαλύνουν (ακόμη και τις ρυτίδες μίμησης), αποκαταστούν την λιπιδική στοιβάδα του δέρματος, αποκαταστούν την ευελιξία του, εξαλείφουν τους ερεθισμούς, έχουν αντιοξειδωτική και προστατευτική λειτουργία. Επιπλέον, παρέχουν στο δέρμα σημαντικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, καθιστώντας την επιδερμίδα λεία και ενυδατωμένη.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας Perle Bleue επιβεβαιώνεται στο ευρύ δίκτυο πωλήσεων και απο τις γνώμες ικανοποιημένων πελατών από όλο τον κόσμο.

Στην σύνθεση του παρασκευάσματος προστέθηκαν τέτιοιες ουσίες, όπως: το κολλαγόνο, Σύμπλεγμα Dermcom, το βούτυρο καριτέ, το έλαιο jojoba, το εκχύλισμα καρπών macadamia, το εκχύλισμα από βολβούς κρόκου, το εκχύλισμα ακακίας και σκόνη από άλγη χιονιού. Κάθε ένα από αυτά είναι γνωστό για τις εξαιρετικές ενυδατικές- αναγεννητικές ιδιότητες του. Τα επιμέρους συστατικά παρέχουν πλούσια πηγή βιταμινών (A, E, F, βιταμίνες της ομάδας Β), καθώς και τα ανόργανα άλατα, που επηρεάζουν άμεσα την κατάσταση του δέρματος. Χάρη στην παρουσία πολύτιμων ουσιών, η κρέμα ενυδατώνει το δέρμα, επηρεάζει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναγεννεί την επιδερμίδα, μειώνει τη φλεγμονή και αποτρέπει από τη γήρανση.

 

 

Πώς να εφαρμόσεις την κρέμα Perle Bleue;

Σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, άπλωσε μια μικρή ποσότητα της κρέμας.

Κάνε μασάζ με την κρέμα , κάνοντας δυναμικές κυκλικές κινήσεις προς την κατεύθυνση του μετώπου.

Στη συνέχεια, χτύπα με τις άκρες των δαχτύλων σου ρυθμικά όλο το πρόσωπο με ταχείες κινήσεις.

Για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, ακολούθησε τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα για 3 λεπτά.

Τα πρώτα αποτελέσματα της ενυδάτωσης παρατηρήθηκαν ήδη μετά την πρώτη χρήση, και μετά από λίγες μέρες το δέρμα σου σταδιακά θα εξομαλυνθεί!