Κοκτέιλ για αδυνάτισμα και η αποτελεσματικότητά τους

Κοκτέιλ για αδυνάτισμα και η αποτελεσματικότητά τους

Το να πίνουμε διάφορα κοκτέιλ, είναι αρκετά αποτελεσματικός τρόπος για την αποτοξίνωση του οργανισμού και γρήγορο χάσιμο του βάρους. Γνωρίστε περισσότερες λεπτομέρειες για την βοήθεια των υγιεινών κοκτέιλ.

Τα κοκτέιλ λαχανικών ή φρούτων είναι εξαιρετική ιδέα για να προσφέρουμε στον οργανισμό το μεγαλύτερος μέρος των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων κάθε μέρα. Τα κοκτέιλ είναι εύκολα στην προετοιμασία τους, και η παραγωγή τους δεν είναι ακριβή. Εκτός αυτού χάρη στο πόσιμο κοκτέιλ μπορούμε να καθαρίσουμε το συκώτι από τις τοξίνες,  να βελτιώσουμε τον μεταβολισμό,  που χάρη σε αυτό γρηγορότερα χάνουμε τα περιττά κιλά.

Γιατί κοκτέιλ;

Τα κοκτέιλ αξίζει να τα χρησιμοποιείς  για διάφορους λόγους. Πρώτα από όλα στο μείγμα του κοκτέιλ περιέχονται πολλά περισσότερα λαχανικά και φρούτα, πλούσια σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία σε σχέση π.χ. από την σαλάτα.

Επίσης τα κοκτέιλ ενυδατώνουν και υγραίνουν ολόκληρο τον οργανισμό, καθαρίζοντάς τον και από τις  βλαβερές ελεύθερες ρίζες.

Εκτός από αυτό, όταν επιλέγουμε τα συστατικά του κοκτέιλ, συνήθως περιέχουν  μεγαλύτερη ποσότητα φυτικών ινών, που είναι η εσωτερική σκούπα μας,  βοηθά να χάσουμε τα  αχρείαστα προϊόντα του μεταβολισμού, αισθανόμαστε  έτσι καλύτερα.

Για τι να προσέχουμε;

Η διατροφή που βασίζεται σε κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών είναι πάρα πολύ αποτελεσματική και γρήγορα φαίνονται τα αποτελέσματά της. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι μπορείς να βασισθείς μόνο σε αυτήν για αρκετό χρόνο, και να προσπαθείς να χάσεις μεγάλο αριθμό κιλών. Το υγιεινότερο είναι να παραμείνεις σε τέτοια διατροφή μόνο με κοκτέιλ μία μέρα, το πολύ δύο. Γιατί η διατροφή αποκλειστικά με κοκτέιλ αδυνατεί τον οργανισμό, για αυτό και η παραπάνω χρονική εφαρμογή θα μπορούσε να οδηγήσει  π.χ. σε ζαλάδες.