FORMEXPLODE - ένας αξιόπιστος τρόπος για να αναπτύξεις μυϊκή μάζα

FORMEXPLODE - ένας αξιόπιστος τρόπος για να αναπτύξεις μυϊκή μάζα

Ψάχνετε για ένα προϊόν που θα ενισχύσει την επίδραση της προπόνησης, που θα επηρεάζει την ταχεία ανάπτυξη της μυϊκής μάζας; Δοκιμάστε το Formexplode - συμπλήρωση τριπλής δράσης, σχεδιασμένο για αποτελεσματικότητα για πραγματικούς άνδρες.

Η αποτελεσματικότητα του Formexplode βασίζεται στη λειτουργία τριών φάσεων: στο πρώτο στάδιο η λειτουργικότητα των συστατικών καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες και την περίσσεια του νερού. Στο δεύτερο, επηρεάζει άμεσα τους μυς, την επιτάχυνση της ανάπτυξης τους και μετατρέπει το λίπος σε μυς. Η τελευταία φάση είναι για να εδραιώσει και να σταθεροποιήσει τα αποτελέσματα. Αναπτύχθηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η σύνθεση των συστατικών, προετοιμάζει το σώμα σας για την καλύτερη απορρόφηση και διάρκεια της ενέργειά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τακτική πρόσληψη του συμπληρώματος εξασφαλίζει την μεγαλύτερη αντοχή και δύναμη των μυών και των τενόντων σε όλα τα μέρη του σώματος, λιγότερη ευαισθησία στον τραυματισμό, αύξηση της ενέργειας και τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης.

Αυτό το αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται κατά τον υψηλότερο βαθμό από την καθαρότητα των δραστικών ουσιών του σκευάσματος που περιλαμβάνει 30 συστατικά, που επιλέγονται με βάση των αποτελεσμάτων μακροχρόνιων ερευνών.

Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τα πέντε ηγετικά:

- L-αργινίνη, συμμετέχει στη σύνθεση της κρεατίνης - ένωσης που είναι αναγκαία για την αποθήκευση ενέργειας σε μυς. Διεγείρει την έκκριση νιτρικού οξειδίου, η οποία διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν σωστά τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο αίμα. Επιπλέον, είναι χρήσιμο για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

- Η κρεατίνη, απαραίτητη για την γλυπτική και τη διαμόρφωση του σώματος, έχει μια ισχυρή αναβολική και ενεργο γενετική δραστηριότητα και επιταχύνει την ανάπτυξη των μυών.

Χάρη σε αυτήν οι μυς γίνονται μεγαλύτεροι, αποκτούν δύναμη και αντοχή. Η κρεατίνη προωθεί επίσης τη διαδικασία αναγέννησης κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων μεταξύ των ασκήσεων.

- Η L-καρνιτίνη, μειώνει τον αριθμό των μικρο-τραυματισμών των μυών, επιταχύνει την αναγέννηση και την υπερκατασκευή. Αυτό βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους, εμποδίζει το φαινόμενο γιo-γιο. Εξασφαλίζει τη βελτίωση της δύναμης, της φυσικής κατάστασης και την αντοχής, είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια των ημερών που γυμναζόμαστε .

- Η L-Τυροσίνη, είναι ένα από τα βασικά πρωτεϊνικά αμινοξέα. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην διέγερση της παραγωγής των νευροδιαβιβαστών, δηλαδή της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης. Είναι υπεύθυνες για το αίσθημα της κόπωσης και της συγκέντρωσης.

- Το BCAA, αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας που έχουν δράση αντικαταβολική. Καθυστερεί την αίσθηση της κούρασης και επιταχύνει τη διαδικασία της ανάκαμψης.

Η τακτική χρήση, βελτιώνει τον μεταβολισμό της μυϊκής μάζα και αναστέλλει αποτελεσματικά την επιπόνησή του.

 

 

Λόγω της ευελιξίας του συμπληρώματος και της ευρείας αποτελεσματικότητάς του, το Formexplode συνιστάται τόσο για τους επαγγελματίες αθλητές όσο και για άτομα που ασχολούνται ερασιτεχνικά. Εκτός από την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάσταση, επίσης εγγυάται πρόσθετα οφέλη: βοηθά στην απώλεια του βάρους, επηρεάζει στην ταχύτερη αναγέννηση του σώματος, βελτιώνει την δραστικότητα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την εφίδρωση, έχει αντιοξειδωτική δράση.

Όλα αυτά μέσα σε λίγες εβδομάδες!