Επώδυνοι κάλοι; Έχουμε τον τρόπο μας – Hallu Motion!

Επώδυνοι κάλοι; Έχουμε τον τρόπο μας – Hallu Motion!

Παραμορφωμένα πέλματα, δυσκολία στο φόρεμα παπουτσιών, εκδορές, πόνος κατά το περπάτημα ... γνωρίζεις καλά αυτά τα συμπτώματα; Με τον διορθωτή Hallu Motion απαλλάσσεσαι από αυτά σε 4 εβδομάδες!

Πώς είναι αυτό δυνατόν; Η δράση του Hallu Motion βασίζεται σε ένα ειδικό σχεδιασμό που εξαλείφει σταδιακά κάλους, με φυσικό τρόπο, ισιώνοντας τον παραμορφωμένο βλαισό του μεγάλου δακτύλου. Ο διορθωτής είναι κατασκευασμένος από ορθοπεδικό πλαστικό το οποίο προσαρμόζεται στο σχήμα και το μέγεθος του πέλματος, και πιέζοντας το παραμορφωμένο σημείο επιτρέπει ήπια αποκατάσταση των αλλαγών. Εκτός από τη θεραπεία των κάλων η συσκευή καταπραΰνει τον πόνο, απομακρύνει τις φλεγμονές, μειώνει το πρήξιμο που προκαλείται γύρω από τις παραμορφώσεις και τους κάλους, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέλμα και ενδυναμώνει τη γάμπα. Με αυτόν τον τρόπο αποκαθιστά την άνεση στο περπάτημα και αποτρέπει περαιτέρω αλλαγές.

 

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Η δράση του Hallu Motion έχει ελεγχθεί πλήρως - χρόνια δοκιμών απέδειξαν ότι ο διορθωτής σε 10 ημέρες βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πέλματα, κάνοντας το περπάτημα ανάλαφρο. Μετά από 2 εβδομάδες, ανακουφίζει από το σφίξιμο και το πρήξιμο, που συνοδεύουν τους κάλους. Μετά από ένα μήνα το δάκτυλο επανακτά το κανονικό σχήμα, εξαφανίζονται οι εκδορές, και οι αρθρώσεις δυναμώνουν κατά 80%. Λόγω της παρατηρούμενης αποτελεσματικότητας η διορθωτική συσκευή συνιστάται από ορθοπεδικούς και ειδικούς στον τομέα της ποδολογίας (κλάδο της ιατρικής που ασχολείται με τη μελέτη και τη θεραπεία διαταραχών στη διάπλαση του πέλματος).

 

 

Καθολική δράση

Η αυξανόμενη δημοτικότητα αυτής της μεθόδου επηρεάζεται επίσης από το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με κάθε τύπο υποδημάτων και ανεξάρτητα από το μέγεθος του πέλματος. Οι μοναδικές αντενδείξεις είναι ο διαβήτης και τα προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος. Η διορθωτική συσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από ανήλικους. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μπορεί να αποτελέσει μια ασφαλής εναλλακτική λύση αντί των χειρουργικών επεμβάσεων - ιδιαίτερα εάν η παραμόρφωση είναι μικρή, αλλά όμως προκαλεί δυσφορία και δυσκολία στο περπάτημα. Κατά την αγορά ενός διορθωτή θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, η υποστήριξη της δράσης του μέσω της κατάλληλης πρόληψης: αποφυγή ψηλοτάκουνων παπουτσιών, σε περίπτωση πλατυποδίας εκτέλεση των κατάλληλων ασκήσεων, και για υπέρβαρους ή παχύσαρκους - εφαρμογή δίαιτας. Έτσι, συνδυάζοντας την ιατρική με τα προληπτικά μέτρα, περιμένουμε εκπληκτικά γρήγορα αποτελέσματα.