Αποχαιρέτησε τα γκρίζα μαλλιά με το Grey Active Ultra!

Αποχαιρέτησε τα γκρίζα μαλλιά με το Grey Active Ultra!

Τα γκρίζα μαλλιά είναι σημάδι έλλειψης μελανίνης στους θύλακες των τριχών. Δεν καταλήγει στις τρίχες για αυτό και χάνουν το φυσιολογικό τους χρώμα. Πώς να αποφύγεις το γκριζάρισμα;

Το γκριζάρισμα οφείλεται πάνω από όλα στην γήρανση των κυττάρων όπως και στην έλλειψη των βιταμινών και των μικρο στοιχείων. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε ισχυρό άγχος, κακές συνήθειες διατροφής, έλλειψη βιταμινών της ομάδας Β, όπως και μελανοκυττάρων, που με την πάροδο του χρόνου παράγουν ασθενέστερο χρώμα. Για να σταματήσουμε την διαδικασία αυτή, αξίζει από την στιγμή που παρατηρούμε τα πρώτα γκρίζα μαλλιά να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα ανάλογα συμπληρώματα π.χ. Grey Active Ultra.

Το Grey Active Ultra είναι ένα προϊόν που επαναφέρει και αυτό που είναι πολύ σημαντικό την διατήρηση του φυσιολογικού χρώματος των μαλλιών. Δυναμώνει επίσης τους θύλακες των τριχών και επαναφέρει την φυσιολογική κατάσταση των λιπιδίων των τριχών. Χάρη στα φυσικά συστατικά που αποτελείται το προϊόν.

Το μύρτιλο είναι ένα συστατικό που περιέχει πολύτιμες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Περιέχει επίσης φωτοχρωστικές ουσίες που αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης. Επίσης έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν τις τρίχες από την ακτινοβολία. Βασικά το μύρτιλο στην καθημερινή διατροφή όχι μόνο σταματά το γκριζάρισμα των τριχών, αλλά αποτελεσματικά δρα αναζωογονητικά στις τρίχες.

Το π - αμινοβενζοικό οξύ, δηλαδή΄το ΡΑΒΑ, όπου εξαιρετικά βελτιώνει την ποιότητα και την δύναμη των τριχών, όπως επίσης επιδρά στην διάρκεια της ζωτικότητας του οργανισμού και είναι εξαιρετική άμυνα κατά του γκριζαρίσματος.

Το κοένζυμο Q10 που σταματά την πρόωρη γήρανση. Βοηθά στην αναζωογόνηση των βλαστοκυττάρων των τριχών όπως και προστατεύει από την απώλεια του φυσικού χρώματος των μαλλιών. Είναι επίσης δυνατό αντιοξειδωτικό προστατεύει τις ίνες των τριχών από΄την δράση των ελεύθερων ριζών.

Ο συνδυασμός αυτών των εξαιρετικών συστατικών έχει σαν αποτέλεσμα το να είναι 100% αποτελεσματικό. Η καθημερινή του χρήση τουλάχιστον για 3 μήνες συμπληρώνει την έλλειψη μελανίνης και έτσι τα γκρι μαλλιά εξαφανίζονται. Χάρη στο καθαρά φυσικό συνδυασμό των συστατικών δεν προκαλεί παρενέργειες.

 

 

Πώς να το χρησιμοποιήσεις; Πολύ απλά: χρειάζεται να παίρνεις δύο φορές την ημέρα μία κάψουλα περίπου 30 λεπτά πριν το πρωινό και το μεσημεριανό. Τα πρώτα αποτελέσματα θα γίνουν ορατά ήδη μετά από μερικές ημέρες και μετά από 3 περίπου μήνες τα γκρίζα μαλλιά θα έχουν εντελώς εξαφανισθεί.